PORTO - Óptica Boavista Store

In Colaboration, Project for the Licensing, Execution and Work Monitoring, 2009

A megastore dedicated to the eyesight with approximately 2000m² of area, have two complementary services - the shop and the clinic - with private parking in basement, guaranteed access for disabled mobility, bar area and children's space, and also museum, for exhibition of painting, sculpture and pieces of jewelery.

The shop includes the general reception, interconnected to the workshop/repair space, composing multiple environments for the exposure of glasses, seating areas and personalized customer service.

The clinic, more reserved, has specific reception and living room, multiple rooms and medical cabinets to service the complementary examinations of the vision.

 

 

SOURCE OF IMAGES: http://www.opticaboavista.com